تولید مواد غذایی با میکسر

هموژنایزر مواد غذایی

بدلیل کیفیت بالای میوه ها، صیفی جات، شیر و لبنیات در ایران و استفاده از تجهیزات مدرن، صنایع غذایی رشد قابل توجهی داشته اند. امروزه بسیاری از محصولاتی که در شرکت های غذایی و لبنی ایران تولید می شود، به کشورهای همسایه و بعضا اروپا صادر می گردد.
محصولاتی مانند سس مایونز و کچاپ، رب گوجه، کنسانتره میوه، انواع شکلات، شیر، ماست، کره و سایر فرآورده های لبنی جزو مواردی هستند که امکان صادرات دارند.
در بسیاری از محصولات، همگن بودن یکی از فاکتورهای مهم در کیفیت و قیمت است. به همین دلیل اگر شرکتی بخواهد سود مناسبی از تولیدات خود کسب کند، باید سطح کیفیت بالایی برای محصولات خود در نظر بگیرد.

انواع هموژنایزر محصولات خوراکی

مدل دستگاه همگن ساز(هموژن) در صنعت مواد غذایی بر اساس محصولات، حجم تولید و مقدار مورد نیاز همگن شدن ذرات انتخاب می شود. نمونه های اصلی که برای تولید محصول خوراکی استفاده می شود عبارتست از :
-هموژنایزر بیدمیل
-هموژنایزر فشار بالا(پیستونی)
-دستگاه هموژن روتور استاتور

الزامات میکسر و هموژنایزر غذایی و خوراکی

علاوه بر کیفیت و طراحی اصولی، در دستگاه هموژنایزر مواد غذایی باید از متریال خاص استفاده کرد. معمولا در تمام کارخانه های تولید محصول خوراکی و دارویی، باید دستگاهها از فولاد ضد زنگ 304 و 316 استفاده کرد. به همین خاطر قیمت ماشین آلات مواد غذایی نسبتا زیاد است.

تولید رب و سس گوحه فرنگی با Homogenizer

مردم هر کشور برای اینکه غذاهایی مطالب مذاق و سلیقه خود بپزند، از مواد افزودنی خاصی استفاده می کنند. کما اینکه در هند فلفل و ادویه در خوراکیهای زیادی بکار می رود. در کشورمان ایران، رب گوجه و سس کچاپ جزء مهمی از بسیاری غذاهست که طعم و رنگ بینظیری بوجود می آورد. غذاهایی مانند قیمه، لوبیاپلو، ماکارونی، پیتزا، آبگوشت، ماکارونی و انواع ساندویچ ها جزو مواردی هستند که در آنها از رب و یا سس گوجه استفاده می شود. بهمین دلیل تولید رب گوجه و همچنین سس در ایران بسیار طرفدار دارد.
کارخانه ها و کشت و صنعت های بسیار بزرگی در مناطق مختلف کشور هستند که رب و سس تولید می کنند و در موارد فراوانی این محصولاتی را به خارج نیز صادر می کنند. البته بخاطر پرطرفدار بودن سس و رب بسیاری از کارگاهها نیز به ساخت این محصولات مشغولند.

مراحل  تولید رب گوجه، سس کچاپ و سس تند

1- جداسازی گوجه های سالم و شستشو کامل
2- خرد کردن گوجه فرنگی
3- پخت رب
4 - همگن کردن و هموژنیزه کردن رب گوجه
5- ایجاد طعم دلخواه
6- بسته بندی

کاربرد هموژنایزر در ساخت محصولات غذایی

با استفاده از هموژنایزرهای ما، می توانید محصول بسیار باکیفیتی را تولید کنید که بصورت کامل همگن شده است.
میکسر هموژن سری HS، بالاترین کلاس هموژنایزر آرامیکس می باشد. این هموژنایزر برای کارخانجات مواد غذایی، خوراکی، لبنی و دارویی گزینه بسیار خوبی است. ما هموژنایز سری HS را از قطعات استیل(SS316 یاSS304) تولید و در انتخاب برینگ، کوپلینگ و اجزا مختلف این سری، از با کیفیت ترین برندهای بازار استفاده می کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه انتخاب هموژنایزر مناسب برای محصول مورد نظرتان با ما تماس بگیرید.
09122786723
02166561974
02166129745

مقاله های مرتبط

هموژنایزر چطور کار می کند؟
آشنایی با انواع هموژنایزر
هموژنایزر رنگ و جوهر
میکسر تولید کود مایع
هموژنایزر و میکسر دارو

هموژنایزر مواد غذایی

میکسر هموژنایزر غذایی

دستگاه هموژنایزر مواد غذایی را بر اساس محصولات، حجم تولید و مقدار مورد نیاز همگن شدن ذرات انتخاب می کنند.​​​​​​​ از میکسر برای تولید سس، رب گوجه فرنگی، لبنیات، کشک و کنسانتره استفاده می شود.