دستگاه هموژنایزر تولید سس

غذا و خوراکی به عنوان بخش بزرگی از فرهنگ و رسوم مردم شناخته می شود. برای نمونه شما با شنیدن نام لازانیا، بیاد ایتالیا میافتید. یا با شنیدن نام قیمه و آبگوشت بسیاری از مردم، نام ایران را به خاطر میاورند.
مردم هر کشور برای اینکه غذاهایی مطالب مذاق و سلیقه خود بپزند، از مواد افزودنی خاصی استفاده می کنند. کما اینکه در هند فلفل و ادویه در خوراکیهای زیادی بکار می رود. در کشورمان ایران، رب گوجه و سس جزء مهمی از بسیاری غذاهست که طعم و رنگ بینظیری بوجود می آورد. غذاهایی مانند قیمه، لوبیاپلو، ماکارونی، پیتزا، آبگوشت، ماکارونی و انواع ساندویچ ها جزو مواردی هستند که در آنها از رب و یا سس گوجه استفاده می شود. بهمین دلیل تولید رب و سس در ایران بسیار طرفدار دارد. 

تاریخچه سس کچاپ

جالب است بدانید که سس کچاپ در ابتدا از گوجه تولید نمی شد. سس کچاپ ابتدا در چین باستان و از ترکیبات ماهی، گوشت، سویا و برخی از چاشنی ها ساخته می شد. سس گوجه امروزی از قرن 19 وارد سفره ها گشت. سس گوجه کچاپ یک از سالمترین و خوشمزه ترین چاشنی هاست که تا مدتها بدون یخچال هم فاسد شدنی نیست.

ترکیب های متداول سس کچاپ با استفاده از رب گوجه فرنگی، سرکه، شکر و ادویه های مختلف بود.

با توجه به گسترش صنایع غذایی در سراسر جهان، بازار فروش انواع سس‌ در حال گسترش است. به علاوه، با افزایش مصرف غذاهای آماده و فست فود، نیاز به سس‌های جدید و متنوع‌تر نیز بیشتر شده.

تولید سس گوجه

کارخانه ها و کشت و صنعت های بسیار بزرگی در مناطق مختلف کشور هستند که  سس تولید می کنند و در موارد فراوانی این محصولاتی را به خارج نیز صادر می کنند. کیفیت گوجه های ایران، قیمت مناسب و درد سرهای صادرات گوجه خام، باعث شده تولید سس و رب گوجه رونق بسیار زیادی داشته باشد.در بازار داخل هم بخاطر پرطرفدار بودن سس، و استفاده روزمره آن در ساندویچی و رستوران بسیاری از کارگاهها نیز به ساخت این محصولات مشغولند.

مراحل پروسس و تولید سس کچاپ از ابتدا

1- جداسازی گوجه های سالم و شستشو کامل
2- خرد کردن گوجه فرنگی
3- پخت مخلوط
4 - همگن کردن و هموژنیزه کردن سس
5- ایجاد طعم دلخواه
6- بسته بندی

سس کچاپ معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین می‌‌باشد. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه جات دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنند. 

مواد تشکیل دهنده سس گوجه فرنگی(کچاپ)

البته روش اصلی تولید سس کچاپ با استفاده از رب گوجه فرنگی است. یعنی بسیاری از تولید کننده های سس گوجه و سس تند، خود را درگیر مراحل پختن و خرد کردن گوجه نمی کنند. آنها رب گوجه را بصورت عمده از تولید کنندگان بزرگ می خردند و سپس با اضافه کردن چاشنی ها و هموژن کردن، سس مورد نظر را تولید می کنند. 

برای تولید سس مایونز و سایر انواع سس نیز مراحل مشابهی وجود دارد. شباهت تمام سس های با کیفیت در یکنواخت بودن و بافت لطیف آنها است. 

کاربرد دستگاه هموژنایزر در ساخت سس کچاپ

با توجه به توضیحات ارائه شده، در مرحله چهارم فرآیند تولید رب و سس، مخلوط پخته شده گوجه، باید هموژن شود. اینجاست که میکسر هموژنایزر روتور استاتور آرامیکس با راندمان کارکرد بسیار بالا می تواند به تولید شما کمک کند.

با استفاده از هموژنایزرهای ما، می توانید محصول بسیار باکیفیتی را تولید کنید که بصورت کامل همگن شده است.

هموژنایزر تولید سس

برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت میکسر و  دستگاه هموژنایزر تولید سس کچاپ و سس مایونز با ما تماس بگیرید.
09122786723
09124780268
02166561974
02166129745

مقاله های مرتبط

هموژنایزر 

انواع میکسر هموژنایزر

ویسکوزیته چیست؟