میکسر هموژنایزر دستگاهی است که بر اساس حرکت سریع پره ها، فشار زیاد و میکرونیزه کردن مواد، محصولات را همگن و یکنواخت می کند. انواع میکسر هموژن بصورت گسترده ای در تولید مواد غذایی، شیمیایی، نانو، سم و کود کشاورزی، دارو، روغن و روانکار، رنگ مرکب و جوهر استفاده می شود.
Homogenizer mixer ها در بعضی موارد جزو دسته پمپ ها هم قرار می گیرند. البته باید توجه داشت که کاربری میکسر هموژنایزر، برای همگن کردن و ایجاد محصولی یکنواخت است و کاربرد آن به عنوان پمپ خیلی مد نظر شرکت ها نیست.
فرآیند هموژنیزه کردن به معنای یکنواخت کردن یک مایع، خمیر یا کرم است. وقتی محصولی هموژن باشد، اندازه و پراکندگی ذرات در آن یکنواخت خواهد بود. به بیانی دیگر اگر از محصول نهایی، چندین نمونه مختلف بگیرید، پراکندگی و ابعاد ذره ها، مشابه می باشد.
علاوه بر یکنواخت کردن محلول یا مخلوط(کلوئید و امولسیون)، در فرآیند همگن کردن، میکسر هموژنایزر ذرات را هم معمولا کوچکتر می کند. این فرآیند ها باعث می شود محصول نهایی لطیف تر بوده و خواص آن همسان شود.
به عنوان مثالی دیگر، زمانی که کود شیمیایی مایع برای کاربری کشاورزی تولید کنید، نیاز دارید که خواص، مقدار مواد معدنی و افزودنی در آن کاملا همسان باشد.
توضیح : سوسپانسون به مخلوط جامد در مایع و امولسیون به مخلوط دو مایع غیر قابل انحلال گفته می شود.
کلوئید سوسپانسیونی است که ذرات آن بسیار کوچک شده باشد و دیگر ذرات در آن ته نشین نشوند.
به عنوان مثال برای تولید کرم آرایشی بهداشتی، باید مواد اولیه را بخوبی با هم مخلوط کنیم. اینکه محصول نهایی کاملا هموژن باشد، نشانه کیفیت آن خواهد بود. در عین حال پخش شدن مواد به شکل غیر یکنواخت و تفاوت در غلظت آن، برای تولید کننده ها مشکل ساز می شود.
میسکر هموژن دارای انواع و مدلهای مختلفی است. اما homogenizer mixer بیشتر به هموژنایزر روتور استاتور گفته می شود. دستگاه روتور استاتور بر مبنای چرخش بسیار سریع پره های روتاری در داخل قطعه استاتور کار می کند.
روتور : بهترین و با کیفیت ترین روتور بصورت ماشینکاری از بلوک یک تکه استیل ساخته می شود.
استاتور : استاتور با کیفیت نیز با روش ماشینکاری CNC از بلوک استنلس استیل تولید می گردد.
کوپلینگ : استفاده از فلکسیبل کوپلینگ را برای کاهش ارزش و بالا رفتن عمر میکسر هموژنایزر توصیه می کنیم.
شاسی و کاور : برای حفاظت دستگاه و حفظ ساختار و راحتی در جابجایی میکسر هموژنایزر بکار می رود.
الکتروموتور : بر اساس نوع میکسر هموژن و مواد تولیدی، دور موتور و IP آن را باید انتخاب کرد.
مکانیکال سیل : جلوگیری از نشتی مواد در میکسر بر عهده مکانیکال سیل است.
محصولات امولسیون و کلوئیدی و محلول ها بیشتر به میکسر هموژنایزر نیاز دارند. مهمترین صنایعی که میکسر هموژن در آنها استفاده می شود عبارتند از :
- صنایع غذایی : تولید انواع رب، سس، کشک، حلیم، نوشیدنی های طعم دار و انرژی زا
- دارو : انواع شربت های دارویی، سرم و غیره
- محصولات کشاورزی : سم مایع، کود مایع
- روانکار ها : انواع روغن روانکار، روغن هیدرولیک، واسکازین، گریس
- مواد شوینده : شامپو، مایع لباسشویی، مایع ظرفشویی، اسپری های پاک کننده
- محصولات آرایشی و بهداشتی : کرم و لوسیون پوست، ضد آفتاب، کرم آبرسان، بادی اسپلش و غیره
- رنگ : انواع رنگ های پایه آب و پایه حلال، مرکب، جوهر
بر اساس صنعت، ویسکوزیته مواد، حجم تولید و شرایط دمایی و محیطی، مدل، ظرفیت و توان میکسر هموژنایزر بدست می آید. جنس قطعات و مشخصات آنها را هم با توجه به نوع صنعت، استانداردها و خوردگی مواد باید انتخاب کرد. بدلیل همین پیچیدگی ها، تعیین ابعاد و مشخصات homogenizer mixer نیاز به تجربه و دانش فنی دارد. ما در آرامیکس انواع هموژنایزر روتور استاتور و بچ را بصورت اختصاصی برای صنایع مختلف با کیفیت قابل رقابت با نمونه های خارجی تولید می کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت میکسر هموژنایزر صنعتی با ما تماس بگیرید :
09122786723
02166561974
02166129745